Γνωσιακή Βάση
vDoctor™ / vAdmin™ - Πακέτα τεχνικής υποστήριξης
Στάλθηκε από Lancom Staff στις 30 August 2012 04:27 PM

Με την απόκτηση του καινούριου σας server, έρχονται και οι απαιτήσεις για τη σωστή συντήρηση και τη γενικότερη φροντίδα του. Είτε είστε νέος, είτε έμπειρος system administrator, οι απαιτήσεις αυτές μπορούν να εξελιχθούν πολύ εύκολα σε πραγματικό πονοκέφαλο, επηρεάζοντας πολλές φορές σε κρίσιμο βαθμό τη δουλειά σας. Δεν είναι λίγες οι φορές που κακοσυντηρημένα μηχανήματα γίνονται στόχος για DDoS attacks, exploits, ακόμη και hacking ευαίσθητων δεδομένων, ή άλλες φορές που ένα αναπάντεχο πρόβλημα φαντάζει δυσεπίλυτο.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Lancom σας παρέχει δύο υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις σας στη λειτουργία ενός vServer. Συγκεκριμένα:

vDoctor™

Για τις περιπτώσεις όπου επιθυμείτε να διατηρήσετε το management του vServer σας, αλλά χρειάζεστε κατά περίπτωση τη συνδρομή των εξειδικευμένων τεχνικών της Lancom σε ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν ανά πάσα στιγμή, σχεδιάσαμε την υπηρεσία vDoctor. Πρόκειται για την υπηρεσία απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης (remote hands), στην περίπτωση που επιθυμείτε την άμεση παρέμβαση των πιστοποιημένων μηχανικών της Lancom στο σύστημά σας. Ενδεικτικές περιπτώσεις που καλύπτονται από την υπηρεσία vDoctor™, είναι: νέες εγκαταστάσεις προγραμμάτων και υπηρεσιών, εξειδικευμένες τεχνικές εργασίες κάθε είδους, παραμετροποιήσεις, optimizations, επίλυση τεχνικών βλαβών, διαγνώσεις προβληματικής τεχνικής συμπεριφοράς, misconfigurations, κ.α. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς μηνιαία συνδρομή, και χρεώνεται ανά περιστατικό κατ' απαίτηση σε βήματα της μισής ώρας (30 λεπτών), ανάλογα με τον συνολικό χρόνο που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της εργασίας. Μετά από το σχετικό αίτημά σας στο Τεχνικό Τμήμα της Lancom, γίνεται ο σχετικός έλεγχος καθώς και η εκτίμηση για τη φύση και τον συνολικό χρόνο της εργασίας από τους μηχανικούς μας, ενημερώνεστε για το εκτιμώμενο κόστος και στη συνέχεια μας δίνετε την τελική έγκριση για την ολοκλήρωσή της. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε με τον καλύτερο τρόπο, ότι ένας πιστοποιημένος μηχανικός θα είναι πάντα δίπλα σας σε όποιο τυχόν ζήτημα κι αν αντιμετωπίσετε, με πολύ χαμηλή χρέωση και εγγύηση ποιότητας.

vAdmin™

Για την διαχείριση του server σας με ασφάλεια, υπάρχει διαθέσιμη η υπηρεσία Server management vAdmin™. Η υπηρεσία vAdmin™ παρέχεται συνδρομητικά σε μηνιαία βάση. Ουσιαστικά μετατρέπει τον unmanaged server σας σε ένα managed σύστημα, κάτω από τη συνεχή φροντίδα και επίβλεψη του έμπειρου Τεχνικού Τμήματος της Lancom, απαλλάσσοντάς σας αυτόματα από οποιαδήποτε ευθύνη για τη διαχείριση και τη σωστή λειτουργία του σε επίπεδο συστήματος. Έτσι, ενώ διατηρείτε την πλήρη πρόσβαση στο σύστημά σας, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τη φροντίδα και τη συντήρησή του σε όλα τα κρίσιμα σημεία. Η υπηρεσία παρέχεται σε δύο διαφορετικά πακέτα, ανάλογα με τις ανάγκες σας: Τα πακέτα Basic και Premium. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν αντίστοιχα τα εξής:


vAdmin™ Basic

 • Operating system updates
 • Software updates
 • Security auditing


vAdmin™ Premium

 • Operating system updates
 • Operating system upgrades (major versions)
 • Software updates
 • Software upgrades (major versions)
 • Security auditing
 • Full system monitoring
 • Server and services alerting
 • Priority technical support


Οι υπηρεσίες vDoctor™ και vAdmin™ υπόκεινται σε όρους χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της Lancom.

(7 ψήφοι)
Το άρθρο με βοήθησε
Το άρθρο δεν με βοήθησε

Σχόλια (0)
Δημοσιεύστε ένα νέο σχόλιο
 
 
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Σχόλια:
Επιβεβαίωση CAPTCHA 
 
Παρακαλούμε εισάγετε το κείμενο που βλέπετε στην εικόνα, μέσα στο παρακάτω πεδίο. Αυτό απαιτείται για να αποτρέπονται οι αυτοματοποιημένες υποβολές.