Γνωσιακή Βάση: VirtualDC™
Σύνδεση σε Windows vServer
Στάλθηκε από Lancom Staff στις 27 November 2012 11:20 PM

Για να συνδεθείτε στον Windows server σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Remote Desktop που υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις Windows. Απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες:

1) Από τον δικό σας Windows υπολογιστή, πατήστε ταυτόχρονα στο πληκτρολόγιο το Windows-key και το R για να εμφανιστεί το παράθυρο Εκτέλεσης (Run).

2) Πληκτρολογήστε την εντολή

mstsc

και πατήστε OK.

3) Στο πεδίο Υπολογιστής (Computer) πληκτρολογήστε το IP του server σας, όπως σας έχει δοθεί από τη Lancom και πατήστε Connect.

4) Σε περίπτωση που εμφανιστεί οποιοδήποτε παράθυρο προειδοποίησης, πατήστε απλώς Yes.

5) Εφόσον η σύνδεση με τον server σας γίνει κανονικά, σειρά έχει η πιστοποίηση των συνθηματικών εισόδου. Συμπληρώστε το username και το password σας, όπως σας έχουν δοθεί από τη Lancom και πατήστε ΟΚ.

6) Εάν τα συνθηματικά σας είναι σωστά, θα εμφανιστεί αμέσως η επιφάνεια εργασίας του server στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση θέλετε να συνδεθείτε στον Windows server σας αλλά χρησιμοποιείτε Linux στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα που να υποστηρίζει σύνδεση με RDP πρωτόκολλο, όπως το Remmina ή το KRDC.

Για σύνδεση στον Linux server σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε πάντοτε να απευθύνεστε στο Τεχνικό Τμήμα της Lancom.

(1 ψήφοι)
Το άρθρο με βοήθησε
Το άρθρο δεν με βοήθησε

Σχόλια (0)
Δημοσιεύστε ένα νέο σχόλιο
 
 
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Σχόλια:
Επιβεβαίωση CAPTCHA 
 
Παρακαλούμε εισάγετε το κείμενο που βλέπετε στην εικόνα, μέσα στο παρακάτω πεδίο. Αυτό απαιτείται για να αποτρέπονται οι αυτοματοποιημένες υποβολές.