Γνωσιακή Βάση: VirtualDC™
Σύνδεση σε Linux vServer
Στάλθηκε από Lancom Staff στις 28 November 2012 12:05 AM

Για να συνδεθείτε στον Linux server σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα που να υποστηρίζει σύνδεση με SSH πρωτόκολλο. Για τα Windows, ένα τέτοιο δωρεάν πρόγραμμα είναι το PuTTY το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Το PuTTY δεν απαιτεί εγκατάσταση. Απλώς το κατεβάζετε και το τρέχετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες:

1) Στο πεδίο Host Name (or IP address) πληκτρολογήστε το IP του server σας, όπως σας έχει δοθεί από τη Lancom. Στο ίδιο παράθυρο, βεβαιωθείτε ότι στο πεδίο Port είναι συμπληρωμένος ο αριθμός 22, καθώς και η επιλογή SSH. Για να συνδεθείτε, πατήστε στο Open.

2) Σε περίπτωση που εμφανιστεί οποιοδήποτε παράθυρο προειδοποίησης, πατήστε απλώς OK.

3) Εφόσον η σύνδεση με τον server σας γίνει κανονικά, σειρά έχει η πιστοποίηση των συνθηματικών εισόδου. Συμπληρώστε το username και το password σας, όπως σας έχουν δοθεί από τη Lancom και πατήστε ENTER.

6) Εάν τα συνθηματικά σας είναι σωστά, θα σας δοθεί άμεσα πρόσβαση στην κονσόλα του server σας.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε Linux στον υπολογιστή σας και θέλετε να συνδεθείτε στον Linux server σας, τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά. Από το terminal του Linux σας, πληκτρολογείτε απλώς την εντολή:

ssh <ip address>

και ακολουθείτε τις οδηγίες σύνδεσης που εμφανίζονται στην οθόνη.

Για σύνδεση στον Windows server σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε πάντοτε να απευθύνεστε στο Τεχνικό Τμήμα της Lancom.Συνημμένα 
 
 putty.exe (472.00 KB)
(1 ψήφοι)
Το άρθρο με βοήθησε
Το άρθρο δεν με βοήθησε

Σχόλια (0)
Δημοσιεύστε ένα νέο σχόλιο
 
 
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Σχόλια:
Επιβεβαίωση CAPTCHA 
 
Παρακαλούμε εισάγετε το κείμενο που βλέπετε στην εικόνα, μέσα στο παρακάτω πεδίο. Αυτό απαιτείται για να αποτρέπονται οι αυτοματοποιημένες υποβολές.