Γνωσιακή Βάση: VirtualDC™
Τι είναι το vBackup;
Στάλθηκε από Lancom Staff στις 23 August 2013 07:55 PM

Η υπηρεσία vBackup, προστατεύει τον vServer σας από ολοκληρωτική καταστροφή για οποιονδήποτε λόγο, κρατώντας ασφαλή αντίγραφα στο cloud ολόκληρου του vServer σας και όχι μόνο των δεδομένων του δίσκου του. Με τη λύση αυτή είστε σίγουροι ότι διατηρείται πάντα ένα πλήρες αντίγραφο του vServer σας για άμεση ανάκτηση σε περίπτωση σοβαρής καταστροφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λύση του vBackup που σας παρέχεται από τη Lancom είναι εξαιρετικά πρωτοποριακή, μιας και κατ' αντιστοιχία σε φυσικούς servers θα χρειαζόσασταν οπωσδήποτε έναν ακόμη ολόκληρο server με τα ίδια χαρακτηριστικά για λόγους backup (π.χ. αστοχία υλικού, καμμένη motherboard ή τροφοδοτικό, βλάβη στους δίσκους, data corruption, ελαττωματική CPU ή μνήμες, κ.λπ.).

Χρησιμοποιώντας μάλιστα την υπηρεσία vBackup σε συνδυασμό με τα ασφαλή backup storages LCBS, αξιοποιείτε στον μέγιστο βαθμό τις καλύτερες επιλογές ασφάλειας για πρακτικό backup και ολόκληρου του server αλλά και των δεδομένων του, διασφαλίζοντας την επένδυσή σας και ελαχιστοποιώντας το downtime σε οποιαδήποτε ενδεχόμενη περίπτωση καταστροφής τους.

Η υπηρεσία vBackup παρέχεται μετά από αίτημά σας σε όλες τις σειρές vServer της Lancom.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της Lancom.

(1 ψήφοι)
Το άρθρο με βοήθησε
Το άρθρο δεν με βοήθησε

Σχόλια (0)
Δημοσιεύστε ένα νέο σχόλιο
 
 
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Σχόλια:
Επιβεβαίωση CAPTCHA 
 
Παρακαλούμε εισάγετε το κείμενο που βλέπετε στην εικόνα, μέσα στο παρακάτω πεδίο. Αυτό απαιτείται για να αποτρέπονται οι αυτοματοποιημένες υποβολές.