Ροή RSS
Νέα
Jun
9
Ολοκλήρωση αναβάθμισης cloud
Στάλθηκε από Lancom Staff στις 09 June 2013 03:13 PM
Από την Τεχνική Διεύθυνση της Lancom ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αναβάθμιση των CPUs και της RAM σε όλα τα nodes στο cloud infrastructure της. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση ολοκληρώθηκε διάφανα, χωρίς να επηρεαστούν οι υπηρεσίες cloud. Από την αναβάθμιση αναμένεται να επωφεληθούν όλοι οι πελάτες των υπηρεσιών vServer Standard, Premium και Elastix με βελτιωμένους χρόνους απόκρισης στα VMs τους. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τεχνικό Τμήμα της Lancom.
Διαβάστε περισσότερα »Aug
13
Ελληνική γλώσσα στο Κέντρο Υποστήριξης
Στάλθηκε από Lancom Staff στις 13 August 2012 03:36 AM

Η Lancom βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως έχει ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση της ελληνικής γλώσσας στο Κέντρο Υποστήριξης, η οποία και είναι διαθέσιμη από σήμερα. Με την προσθήκη αυτή γίνεται πλέον ευκολότερη η επικοινωνία όλων των Ελλήνων πελατών μας με όλα τα τμήματα της εταιρίας. Πλέον η προεπιλεγμένη γλώσσα του panel είναι τα ελληνικά, με δεύτερη επιλογή τα αγγλικά. Μετά την είσοδό σας στο Κέντρο Υποστήριξης, μπορείτε να καθορίσετε την επιθυμητή γλώσσα για τον προσωπικό σας λογαριασμό, από την επιλογή "Προτιμήσεις".


Διαβάστε περισσότερα »Dec
20
Νέο σύστημα υποστήριξης
Στάλθηκε από Lancom Staff στις 20 December 2011 11:40 PM

Η Lancom εγκαινιάζει σήμερα τη δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας του νέου της κάθετου συστήματος υποστήριξης. Το σύστημα ανεβάζει σε νέο επίπεδο όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες υποστήριξης, προς όλους τους πελάτες της Lancom. Όλες οι υπηρεσίες ενοποιούνται πλέον σε μια κοινή πλατφόρμα, καθιστώντας τη διαχείριση ευκολότερη, ενώ εισάγονται και νέες υπηρεσίες υποστήριξης.

Από το εν λόγω σύστημα θα επωφεληθούν όχι μόνον οι υπάρχοντες πελάτες αλλά γενικότερα και οι επισκέπτες των ιστοσελίδων της εταιρίας που αναζητούν είτε επιπρόσθετες πληροφορίες, είτε προσωποποιημένες υπηρεσίες υποστήριξης.

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που θα παρέχονται, είναι οι εξής:

  1. Κεντρική υποστήριξη μέσω email (ticketing)
  2. Ζωντανή συνομιλία (live chat)
  3. Γνωσιακή βάση (knowledge base)
  4. Βάση επίλυσης προβλημάτων (troubleshooter)
  5. Νέα και ειδήσεις (news)
  6. Απομακρυσμένη υποστήριξη (remote support)
  7. Τηλεφωνική υποστήριξη (phone support)

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, πρόταση ή υπόδειξη, παρακαλούμε να επικοινωνείτε πάντοτε μαζί μας μέσω του Κέντρου Υποστήριξης στη διεύθυνση https://support.lancom.gr.


Διαβάστε περισσότερα »