Ροή RSS
Νέα
Jun
26
Νέα πλατφόρμα διαχείρισης Cloud VMware Panel
Στάλθηκε από Lancom Staff στις 26 June 2013 03:37 PM

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των υπηρεσιών μας, η διαχείριση των βασικών λειτουργιών των vServers Standard & Premium μπορεί να γίνεται πλέον μέσω του Cloud VMware Panel, το οποίο και έχει ξεκινήσει ως πιλοτική υπηρεσία από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013.

Το νέο σύστημα διαχείρισης των vServers σας διατίθεται μέσω του Κέντρου Υποστήριξης της Lancom. Αφού κάνετε login στο Κέντρο Υποστήριξης, πατήστε στην επιλογή Cloud VMware Panel που θα εμφανιστεί. Αυτόματα θα μεταφερθείτε στο σύστημα διαχείρισης της VMware, στο οποίο θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εκ νέου είσοδο.

Για να εμφανισθούν οι vServers σας, επιλέγετε vCenter > VMs and Templates > Virtual Machines. Επιλέγοντας τον ανάλογο vServer στη λίστα, εμφανίζονται όλες οι κύριες δυνατότητες διαχείρισης, όπως Power On, Power Off, Reset, Shutdown, καθώς και η λειτουργία Οut-οf-Βand κονσόλας (KVM) για χρήση του συστήματος σας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Με τον τρόπο αυτό αποκτάτε ουσιαστικά τη δυνατότητα άμεσης διαχείρισης των μηχανών σας οποτεδήποτε χρειαστεί, χωρίς καθυστερήσεις.

Για τα συμβάντα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε και με το Τεχνικό Τμήμα της Lancom, χρησιμοποιώντας τους γνωστούς τρόπους επικοινωνίας (ticket, email, livechat, τηλεφωνική υποστήριξη).


Σχόλια (0)
Δημοσιεύστε ένα νέο σχόλιο
 
 
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Σχόλια:
Επιβεβαίωση CAPTCHA 
 
Παρακαλούμε εισάγετε το κείμενο που βλέπετε στην εικόνα, μέσα στο παρακάτω πεδίο. Αυτό απαιτείται για να αποτρέπονται οι αυτοματοποιημένες υποβολές.